غذای رژیمی بدون روغن، یک راه سالم و لذیذ برای کاهش وزن و ارتقاء سلامتی است. در این مقاله با آموزشها و دستورات غذایی بدون روغن آشنا شده و راههایی برای تهیه انواع غذاهای خوشمزه و مفید برای رژیمتان خواهید یافت. غذای رژیمی بدون روغن، گزینهی عالی برای رسیدن به هدف سلامت و تناسب اندام […]
اگرچه روغن پخت و پز در مقادیر کم کاملا سالم است، اما حاوی مقدار زیادی کالری و چربی است که به سرعت اضافه می شود. با استفاده از این روش های ساده برای پختن و سرخ کردن غذا بدون روغن، مصرف چربی خود را بدون تغییر دادن طعم آن کاهش دهید.
ما با روغن طبخ می کنیم تا به غذایمان طعم بدهد و به عنوان وسیله ای آسان برای جلوگیری از چسبیدن غذا به تابه یا گریل باشد.
نحوه تفت دادن
در حالی که چربی های سالم و غیراشباع به بدن ما کمک می کنند تا وظایف ضروری را انجام دهد، ما فقط به 20 تا 35 درصد از کالری روزانه خود به چربی نیاز داریم. رژیم غذایی متوسط آمریکای شمالی حاوی بسیار بیشتر از این مقدار و مقدار بسیار نگران کننده چربی اشباع شده از گوشت قرمز و منابع حیوانی است.
می توانید با استفاده از جایگزین روغن پخت و پز در پخت، سرخ کردن، کباب کردن و برشته کردن، مقدار روغنی که می خورید را چند قاشق غذاخوری در روز کاهش دهید.
ما در ادامه به در مورد اینکه چرا باید آشپزی بدون روغن را امتحان کنید و برای همه نیازهای آشپزی خود به جای روغن استفاده کنید، توضیح داده ایم.
نظرات