آنچیلادای رژیمی: ترکیبی از طعم‌های مکزیکی و سالم برای رژیم شما

آنچیلادای رژیمی: ترکیبی از طعم‌های مکزیکی و سالم برای رژیم شما
5 آبان 1402
517 بازدید

آنچیلادا رژیمی نسخه ای از غذای سنتی مکزیکی، انچیلادا است که برای سلامتی بیشتر و مناسب برای افرادی که رژیم دارند، اصلاح شده است. انچیلاداها معمولاً تورتیلاهای ذرت هستند که دور موادی پیچیده می‌شوند، که می‌تواند شامل مواد مختلفی مانند گوشت، پنیر، لوبیا و سبزیجات باشد و سپس با سس آنچیلادا پوشانده شود. در این […]

آنچیلادا رژیمی نسخه ای از غذای سنتی مکزیکی، انچیلادا است که برای سلامتی بیشتر و مناسب برای افرادی که رژیم دارند، اصلاح شده است. انچیلاداها معمولاً تورتیلاهای ذرت هستند که دور موادی پیچیده می‌شوند، که می‌تواند شامل مواد مختلفی مانند گوشت، پنیر، لوبیا و سبزیجات باشد و سپس با سس آنچیلادا پوشانده شود. در این مطلب شما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه آشنا می کنیم.
آنچیلادای رژیمی, دستور تهیه آنچیلادا, رسپی آنچیلادای رژیمی

آنچیلادا یکی از غذاهای محبوب مکزیکی است که با تغییرات کوچک، به یک غذای سالم و رژیمی تبدیل شده است. آنچیلادای رژیمی یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسانی است که در تلاش برای رعایت یک رژیم غذایی سالم و پر مغذی هستند.

برای تهیه آنچیلادای رژیمی، ابتدا باید مرغ را پخته و خرد کنید. سپس سایر مواد را آماده کرده و با هم مخلوط کنید. در نهایت، مواد را داخل نان تورتیا بپیچید و در فر بپزید. در ادامه شما را با دستور تهیه آنچیلادای رژیمی خوشمزه و سس مخصوص آن آشنا می کنیم.

 

آنچیلادای رژیمی, دستور تهیه آنچیلادا,مراحل تهیه آنچیلادای رژیمی با مرغ

مراحل تهیه آنچیلادای رژیمی با مرغ

آنچیلادای رژیمی

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم میزان
گوشت مرغ پخته و خرد شده 2 پیمانه
سس آنچیلادا 1.5 پیمانه
پنیر پیتزا 1 پیمانه
نان تورتیا کم گلوتن 8 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
فلفل دلمه خرد شده 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد

 

دستور تهیه آنچیلادای رژیمی

1. ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

2. نان تورتیاها را بگیرید و روی هر کدام حدود چهار قاشق گوشت مرغ پخته و خرد شده بریزید.

3. سپس بر روی گوشت مرغ، کمی سس آنچیلادا، پیاز خرد شده، فلفل دلمه و گوجه فرنگی خرد شده و پنیر بریزید.

4. نان تورتیا را بپیچید و در یک ظرف قرار دهید. تکرار کنید تا تمام نان تورتیا ها پر شوند.

5. در نهایت، بر روی نان تورتیا های پیچیده شده، سس آنچیلادا و پنیر بریزید.

6. آنچیلاداها را در فر بگذارید تا پنیر کاملاً آب شود و طلایی بشود.

زمان آماده سازی

زمان لازم برای تهیه مواد: 30 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

زمان کل: 50 دقیقه