آنچیلادا رژیمی نسخه ای از غذای سنتی مکزیکی، انچیلادا است که برای سلامتی بیشتر و مناسب برای افرادی که رژیم دارند، اصلاح شده است. انچیلاداها معمولاً تورتیلاهای ذرت هستند که دور موادی پیچیده میشوند، که میتواند شامل مواد مختلفی مانند گوشت، پنیر، لوبیا و سبزیجات باشد و سپس با سس آنچیلادا پوشانده شود. در این […]
آنچیلادا یکی از غذاهای محبوب مکزیکی است که با تغییرات کوچک، به یک غذای سالم و رژیمی تبدیل شده است. آنچیلادای رژیمی یکی از بهترین گزینهها برای کسانی است که در تلاش برای رعایت یک رژیم غذایی سالم و پر مغذی هستند.
برای تهیه آنچیلادای رژیمی، ابتدا باید مرغ را پخته و خرد کنید. سپس سایر مواد را آماده کرده و با هم مخلوط کنید. در نهایت، مواد را داخل نان تورتیا بپیچید و در فر بپزید. در ادامه شما را با دستور تهیه آنچیلادای رژیمی خوشمزه و سس مخصوص آن آشنا می کنیم.
آنچیلادای رژیمی
مواد تشکیل دهنده
مواد لازم | میزان |
گوشت مرغ پخته و خرد شده | 2 پیمانه |
سس آنچیلادا | 1.5 پیمانه |
پنیر پیتزا | 1 پیمانه |
نان تورتیا کم گلوتن | 8 عدد |
پیاز خرد شده | 1 عدد متوسط |
فلفل دلمه خرد شده | 1 عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | 2 عدد |
دستور تهیه آنچیلادای رژیمی
1. ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. نان تورتیاها را بگیرید و روی هر کدام حدود چهار قاشق گوشت مرغ پخته و خرد شده بریزید.
3. سپس بر روی گوشت مرغ، کمی سس آنچیلادا، پیاز خرد شده، فلفل دلمه و گوجه فرنگی خرد شده و پنیر بریزید.
4. نان تورتیا را بپیچید و در یک ظرف قرار دهید. تکرار کنید تا تمام نان تورتیا ها پر شوند.
5. در نهایت، بر روی نان تورتیا های پیچیده شده، سس آنچیلادا و پنیر بریزید.
6. آنچیلاداها را در فر بگذارید تا پنیر کاملاً آب شود و طلایی بشود.
زمان آماده سازی
زمان لازم برای تهیه مواد: 30 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان کل: 50 دقیقه
نظرات