آموزش ترمیم کاشت ناخن یکی از مهمترین مباحث در زمینه آموزش کاشت ناخن می باشد که هر ناخن کار حرفه ای باید با تسلط کامل، ترمیم کاشت ناخن را انجام دهد. تمام بانوانی که کاشت ناخن انجام دادند به دلایل مختلفی چون شکسته شدن ناخن، ترک خوردن ناخن، هواگرفتگی ناخن ها نیاز به ترمیم کاشت […]
آموزش ترمیم کاشت ناخن یکی از مهمترین مباحث در زمینه آموزش کاشت ناخن می باشد که هر ناخن کار حرفه ای باید با تسلط کامل، ترمیم کاشت ناخن را انجام دهد. تمام بانوانی که کاشت ناخن انجام دادند به دلایل مختلفی چون شکسته شدن ناخن، ترک خوردن ناخن، هواگرفتگی ناخن ها نیاز به ترمیم کاشت ناخن دارند. حتی اگر هیچ کدام از این اتفاقات ناگوار برایشان نیفتاده باشد، به دلیل رشد طبیعی ناخن ها و عدم زیبایی ظاهری در ناخن بعد از گذشت حدود ۱ ماه نیاز به کاشت ناخن دارند. بنابراین فراگیری آموزش ترمیم کاشت ناخن یکی از ملزومات این رشته می باشد.
ترمیم کاشت ناخن چیست؟
قبل از بیان هر چیز در آموزش ترمیم کاشت ناخن لازم است تا با مفهوم آن آشنا شوید.
با بلند شدن قد ناخن طبیعی مشتری، مواد کاشت ناخن به سمت وسط ناخن حرکت می کند و کاشت ناخن دیگر زیبایی سابق را ندارد و به همین دلیل مشتری نیاز به ترمیم ناخن کاشته شده دارد. یک ناخن کار حرفه ای که مشتریان راضی دارد باید سر وقت از مشتری خود برای ترمیم ناخن هایشان پیگیری کند چرا که مشتری ممکن است به دلایل متعدد و بخاطر دغدغه های مختلف امروزی فراموش کند که برای کاشت به او مراجعه کند.
مواد و تجهیزات مورد نیاز در آموزش ترمیم کاشت ناخن
سوهان برقی
سرسوهان مانیکور اشکی یا کاجی
سر سوهان الماسه مخروطی یا استوانه سرگرد
سرسوهان الماسه استوانه
سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر
سر سوهان کاغذی نرم
سوهان دستی
لیکوئید نیم چرب
پودر کاشت(رنگ کاشت مشتری)
ضدقارچ
پرایمر
قلم کاشت با پودر(در این ویدیو از قلم تخت استفاده شده)
مراحل آموزش ترمیم کاشت ناخن
در آموزش ترمیم کاشت ناخن برای ترمیم ناخن کاشت شده می بایست مراحل زیر را انجام دهید.
- کوتاه کردن قد ناخن
- نازک کردن مواد کاشت ناخن
- هواگیری کاشت ناخن
- زیر سازی
- موادگذاری
- سوهان کشی
مرحله اول آموزش ترمیم کاشت ناخن : کوتاه کردن قد ناخن
اگر ناخن مشتری لاک معمولی دارد قبل از انجام دادن هر کاری با پنبه و استون صد درصد لاک روی ناخن ها را پاک کنید. با استفاده از سر سوهان الماسه استوانه (یا استوانه سرگرد) قد ناخن را کوتاه کنید. برای این کار سوهان را عمود بر ناخن نگه دارید و با اعمال مقدار کمی فشار و حرکت در جهت حرکت سوهان، قد ناخن را کوتاه کنید. نکته مهم این است که قد ناخن را خیلی کوتاه نکنید؛ دلیل این امر این است که هنگام فرم دهی با سوهان دستی مقداری قد ناخن کوتاه می شود. نکته دیگری که باید به آن دقت داشته باشید این است که اگر مشتری تمایل به تغییر فرم به گلدانی و یا نوک تیز را داشته باشد قد ناخن را مقداری بلند تر از قد دلخواه مشتری در نظر بگیرید.
مرحله دوم آموزش ترمیم کاشت ناخن : نازک کردن مواد کاشت ناخن
اگر ناخن مشتری لاک ژل دارد در این مرحله با استفاده از سر سوهان الماسه مخروطی ژلیش روی ناخن را بخراشید. جهت حرکت سر سوهان روی دست باید از سمت ریشه به سمت پایین باشد و برای پاک کردن ژلیش کناره های ناخن به صورت گرد باشد. پس از خراشیدن لاک ژل به کمک سر سوهان الماسه استوانه سرگرد، مواد کاشت روی ناخن را نازک کنید. سعی کنید مواد را خیلی نازک نکنید اما خیلی هم ضخیم نباشد. هنگام نازک کردن مواد سوهان را فشار ندهید و در یک نقطه ثابت نمانید. اینکار باعث داغ شدن ناخن مشتری و ایجاد حس ناخوشایند در مشتری می شود. بعضی از قسمت های هوا گرفته در همین مرحله برداشته می شود. در ویدیوی زیر به شما آموزش می دهیم که کوتاه کردن قد ناخن و نازک کردن مواد کاشت چگونه انجام می شود.
مرحله سوم آموزش ترمیم کاشت ناخن : هوا گیری کاشت ناخن
اگر کاشت ناخن را اصولی انجام داده باشید و مشتری شما به خوبی از کاشت ناخن مراقبت کرده باشد، ناخن هوا نمی گیرد و نیازی به انجام این مرحله نیست. اما اگر به هر دلیل کاشت ناخن مشتری شما هوا گرفته باشد قبل از مواد گذاری حتما باید هوا گیری را انجام دهید. برای اینکار از سر سوهان الماسه مخروطی و یا سر سوهان الماسه استوانه سرگرد استفاده کنید. با استفاده از نوک سر سوهان ضربه های آرام به قسمت هواگرفته وارد کنید، این قسمت ها به راحتی از ناخن جدا می شوند. از سر سوهان الماسه استوانه برای هواگیری استفاده نکنید چرا که به دلیل داشتن لبه تیز به صدف ناخن آسیب می رساند. در مطلب هواگیری کاشت ناخن به شما به صورت کامل و اصولی هواگیری را توضیح داده و روش این کار را آموزش داده ایم.
مرحله چهارم آموزش ترمیم کاشت ناخن : زیر سازی
اولین مرحله زیر سازی در آموزش ترمیم کاشت ناخن، مانیکور خشک است.
با عقب زن پوست های اطراف ناخن را به عقب برانید سپس با استفاده از سر سوهان مانیکور کاجی شکل یا اشکی کوتیکول ها را از روی ناخن جدا کنید. سپس با استفاده از نیپر پوست های اضافه اطراف ناخن را ببرید و پس از اتمام مانیکور خشک با استفاده از سر سوهان کاغذی نرم سطح ناخن را خراش دهید. فراموش نکنید که هدف خراش سطح ناخن است در صورت اعمال فشار به کراتین صدف ناخن آسیب می رسانید. در همین مرحله با استفاده از سوهان دستی فرم ناخن را به دلخواه مشتری درست کنید. در ویدیو شیوه صحیح زیرسازی و فرم دهی به شما آموزش داده شده است.
مرحله پنجم آموزش ترمیم کاشت ناخن : مواد گذاری
در این مرحله از آموزش ترمیم ناخن ابتدا سطح صدف تمام ناخن ها را به ضد قارچ آغشته کنید.
برای شروع مواد گذاری سطح صدف ناخن را به پرایمر آغشته کنید و مواد گذاری را از خط ترمیم شروع کنید. ادامه مواد گذاری ترمیم، تفاوتی با مواد گذاری کاشت ندارد.
خط ترمیم چیست؟
خط ترمیم به جایی گفته می شود که ناخن رشد کرده و مواد کاشت ناخن از آنجا شروع می شود.
مرحله ششم آموزش ترمیم کاشت ناخن : سوهان کشی
مراحل سوهان کشی در آموزش ترمیم کاشت ناخن تفاوتی با سوهان کشی کاشت ناخن ندارد. مراحل آن به شرح زیر است:
با استفاده ازسر سوهان الماسه استوانه سرگرد و یا سر سوهان الماسه مخروطی ناهمواری های پس از مواد گذاری را از بین ببرید.
اگر مواد گذاری اصولی و با ضخامت درست انجام شده باشد نیازی به این مرحله نیست.
با استفاده از سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر، دورگیری را انجام دهید.
به جهت حرکت سوهان دقت کنید.
با سر سوهان الماسه استوانه فرم نهایی سطح ناخن را درست کنید و رد سر سوهان دورگیر را از بین ببرید.
به کمک سوهان دستی فرم نهایی بغل و بالای ناخن را به دلخواه مشتری درست کنید.
می توانید این مرحله را بعد از سوهان کاغذی انجام دهید.
به کمک سر سوهان کاغذی نرم ناهمواری های احتمالی سطح ناخن را از بین ببرید و رد سر سوهان الماسه را از بین ببرید.
پس از انجام مراحل فوق اگر مشتری تمایل به زدن لاک معمولی داشت با استفاده از بافر سطح ناخن را صاف کنید و سپس لاک بزنید. پس از خشک شدن لاک با روغن کوتیکول دور ناخن را چرب کنید. اگر مشتری تمایل به ژلیش ناخن داشت پس از سوهان کاغذی می توانید ژلیش را روی ناخن بزنید و پس از قرار دادن دست داخل دستگاه و خشک شدن ژلیش دور ناخن را با روغن کوتیکول چرب کنید.
هزینه ترمیم کاشت ناخن
هزینه ترمیم ناخن با توجه به نوع ترمیم (کلیر، هلویی، بیبی بومر و…) بین ۵۰ هزار تومان تا ۱۲۰ هزار تومان متغیر است و علاوه بر نوع کاشت، مکان سالن و کیفیت کار ناخن کار نیز در این قیمت گذاری تاثیر دارد.
مسائل دیگری که در هزینه ترمیم ناخن تاثیرگذارند عبارتند از:
زمان مراجعه مشتری برای ترمیم
بهترین زمان برای مراجعه مشتری برای ترمیم کاشت ناخن ۳ هفته تا یک ماه می باشد. اگر مشتری در این بازی زمانی مراجعه نکند مسئولیت آسیبهایی که به کاشت ناخن وارد شده به عهده ناخنکار نمی باشد و ممکن است آسیب ها در حدی باشد که ناخن کار مجبور به ریمو کردن ناخن ها و کاشت مجدد ناخن شود که در این صورت هزینه کاشت ناخن دریافت می شود.
ناخن شکسته
برای هر ناخن شکسته در زمان ترمیم ناخن، هزینه جدا و اضافه دریافت می شود و این هزینه از دو هزار تومان تا ۲۰ هزار تومان در سالن های مختلف و با توجه به نوع کاشت ناخن متفاوت است.
تغییر فرم
در شرایطی که تغییر فرم ناخن بسیار محسوس باشد برای مثال زمانی که ناخن کوتاه و مستطیلی را به ناخن بلند و نوک تیز تبدیل می کنید هزینه ترمیم ناخن بیشتر می شود.
ترمیم ناخن های بلند
برای ترمیم ناخن های خیلی بلند، هزینه اضافه دریافت می شود و شما می توانید مبلغ بین ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان هزینه ترمیم کاشت ناخن اضافه کنید. علت این امر مصرف بیشتر مواد و طولانی تر شدن زمان کار می باشد.
نکات کلیدی در مورد آموزش ترمیم ناخن
هواگیری مرحله بسیار مهمی در آموزش ترمیم کاشت ناخن است و اگر این مرحله به صورت درست و کامل انجام نشود علاوه بر اینکه زیبایی ناخن را از بین می برد ممکن است باعث ایجاد بیماری های قارچی ناخن شود.
مرحله سوهان کشی اولیه در آموزش ترمیم ناخن بسیار مرحله مهمی است و اگر دقت نداشته باشید و مواد روی ناخن را نازک نکنید در انتها ترمیم شما بسیار ضخیم و غیرطبیعی می شود.
ضخامت مواد گذاری در ترمیم ناخن باید به اندازه باشد، زیرا اگر مواد را خیلی نازک یا خیلی ضخیم روی ناخن بگذارید ترمیم ناخن شما در مرحله سوهان کشی دچار هواگرفتگی می شود.
اگر در زمان ترمیم ناخن متوجه رنگ غیر عادی سبز تیره و یا زرد در زیر ناخن ها شدید ناخن را چک کنید و مطمئن شوید که ناخن دچار بیماری های قارچی نشده باشد در صورتی که بیماری قارچی ناخن شک دارید حتماً کاشت را ریموو کرده و ترمیم ناخن را برای مشتری انجام ندهید و از مشتری بخواهید که به پزشک مراجعه کند و ناخن خود را درمان کند پس از انجام دادن کار مشتری کلیه وسایل را ضدعفونی کنید و مطمئن شوید که قبل از ضدعفونی کردن کل وسایلتان برای مشتری دیگری از آن وسایل استفاده نمی کنید.
می توانید به مشتری پیشنهاد بدهید که پک مانیکور و سرسوهان مخصوص به خود را برای ترمیم به همراه داشته باشد.
کاشت پودری
در کاشت پودری معمولا دو تا سه هفته یا نهایتا یک ماه بعد از کاشت ناخن بایستی ترمیم یا ریموو شود.چرا که با رشد ناخن فشار روی صدف ناخن بر اثر کارهای روزمره بیشتر شده و حتی ممکن است موجب شکستگی یا آسیب در بستر ناخن اصلی گردد. بنابر این ناخن کاشته شده مادام العمر نیست و نیاز به رسیدگی دارد.
در صورتی که قصد ترمیم مجدد هم نباشد به هیچ وجه نباید با وسایلی از قبیل چاقو یا ناخن گیر یا هر وسیله دیگری مواد از ناخن ها به زور جدا شود. چرا که باعث آسیب بسیار شدید ناخن میگردد. بنابر این باید به یک مانیکوریست مراجعه کرد و از او خواست تا با روشی کاملا اصولی ناخن ها را بردارد.به عمل برداشتن ناخن مصنوعی ریموو(remove)گفته می شود.
فرم دهی به ناخن ها
قد ناخن ها را در آرایشگاه زنانه باید به میل و سلیقه ی مشتری کوتاه کرد و با سوهان دستی آن را به شکل دلخواه مشتری فرم داد. بهترین وسیله برای شکل و فرم دادن به ناخن ها سوهان ناخن است. البته بعضی ها با ناخن گیر راحت ترند زیرا کار با ناخن گیر راحت تر و سریع تر انجام می شود. اما قسمت های کوچکی از ناخن نیاز به تغییر دارد و با ناخن گیر نمی توان ریزه کاری هارو انجام داد. در این مواقع بهتر است از سوهان ناخن استفاده کرد. سوهان شیشه ای یکی از مناسب ترین انواع سوهان می باشد. سوهان اسفنجی با سطح سمباده ای بسیار ماندگار و کار کردن با آن برای نقاط ظریف بسیار مناسب است، تنها مشکل استفاده از ناخن گیر به خصوص برای تغییرات ظریف این است که ممکن است بیش از حد لازم ناخن کوتاه شود ولی با سوهان به صورت تدریجی ناخن ها را کوتاه می کنیم.
استفاده از ضد قارچ
استفاده از ضد قارچ یکی از مراحل ترمیم کاشت ناخن می باشد زمانی که جسم خارجی روی ناخن ها گذاشته می شود، مانع رسیدن اکسیژن به ناخن شده وعوارضی برای مشتری دارد که این عوارض شامل تغییر رنگ ناخن، شکنندگی ناخن، خشک شدن صفحه ناخن می توان اشاره کرد. با استفاده از ضد قارچ و ترمیم به موقع ناخن ها می توان این عوارض را به حداقل رساند.
استفاده از پرایمر
همه ی انگشت ها را به نوبت پرایمر می زنیم ( تمام صدف ناخن را پرایمر بزنید) . اگر پوست مشتری چرب باشد از پرایمر اسیدی و اگر پوست مشتری خشک باشد باید از پرایمر غیر اسیدی استفاده شود.
قلم ترمیم کننده کوتیکول
با قلم مواد را برداشته و از چند میل مانده به کوتیکول مواد گذاری انجام میدهیم و مقداری از مواد را هم بر روی قسمت از قبل کاشته شده می کشیم. قلم ترمیم کننده کوتیکول و پوسته های اطراف ناخن لکسیون، برای از بین بردن سلول های مرده از روی ناخن مناسب است و کوتیکول آسیب دیده ناخن را بازسازی کرده و از آن محافظت می کند.
سوهان کشی ناخن ها
یکی دیگر از مراحل ترمیم کاشت ناخن سوهان کشی ناخن می باشد. می توان با سوهان کشی ناخن ها را نازک تر کرد و فرم دهی نهایی را انجام دهید. که اغلب با سوهان برقی عملیات نهایی را انجام می دهند. سوهان برقی اصلی ترین دستگاه در کاشت ناخن می باشد این ابزار کمک چشمگیری به فرم دهی و هموار کردن سطح ناخن می کند. به همین دلیل در انتخاب سوهان برقی نهایت دقت باید انجام پذیرد. مهمترین نکته در انتخاب دستگاه اصل بودن سوهان می باشد. برندهای محبوب و معروف این دستگاه به صورت کپی و از چین وارد ایران شده اند. سوهان کشی با سوهان برقی فیک حتی برای اشخاص حرفه ایم مشکل ساز می باشد. هنگام خرید سوهان برقی حتما به ضمانت نامه شرکت اصلی توجه کنید.
پولیش کردن آخرین مراحل ترمیم کاشت ناخن
پولیش ناخن یا لاک زدن یکی از روش های آرایشی مورد علاقه ی بسیاری از خانم ها می باشد که برای زیبا و براق شدن ناخن های دست و پا انجام می شود. به نظر خانم ها لاک زدن یک روش بسیار ساده می باشد که نیاز به تخصص خاصی ندارد در صورتی که برای رضایت از نتیجه ی کار خود باید در این مورد اصول لاک زدن را رعایت کرد.
نکته خیلی مهم
برای برداشتن مواد هوا گرفته در نزدیک کوتیکول با سوهان برقی درست قسمتی که هوا گرفته رو سوهان برقی نمیکشیم، بله کمی مانده به محل مورد نظر را سوهان میکشیم تا به ناخن طبیعی لطمه نزنیم.
موقع بستر سازی فقط روی ناخن طبیعی دی هیدارتور و پرایمر میزنیم نه روی کل ناخن.
سخن پایانی
در این مقاله تمامی نکات و مراحل آموزش ترمیم کاشت ناخن بصورت جامع و کاربردی بیان شده است. نکاتی در مورد آموزش ترمیم ناخن که کمتر جایی به آن اشاره شده است نیز در اختیارتان قرار گرفت. به کمک این مطلب می توانید ترمیم ناخن کاشت شده را به راحتی انجام دهید و حرفه ای شوید.
همانطورکه میدانیم ناخن ها به مرور زمان رشد میکنند و قد میکشند. ناخن های دست حدودا دو الی سه میلیمتر در ماه رشد میکنند. بنابراین وقتی شما ناخن هایتان را با هر ماده خاصی پوشش میدهید، بعد ازمدتی ناخن از سمت ریشه رشد کرده و به جلو میآید، در نتیجه آن قسمتی از ناخن که رشد کرده بدون پوشش میماند. این پوشش میتواند کاشت پودری،لاک معمولی،لاک ژل، کاشت ژل یا هرپوشش دیگری باشد.
نظرات