تالار نمایشگاهی چانگبیشان

ساختار پروژه به طرزی ماهرانه ، المان های فرهنگی جیلین را به کار برده است. در حالیکه حفظ انرژی و حفاظت محیطی را دنبال می کند و به اصول مصرف انرژی ساخت کمتر و ساختمان پایدار پایبند است.

برنده مسابقه طراحی تالار نمایشگاهی چانگبیشان در جیلین چین شد.

مرکز نمایشگاهی در مرکز عملکردهایی چون نمایش ، مذاکره ، پذیرش و استخدام قرار گرفته وهمچنین عملکرد پیشرفته انجام  فعالیت های تجارت و آسودگی و ... را به مانند عملکردهای پشتیبانی ضروری اداری ، ذخیره سازی ، مالی   و ... دارا می باشد.

ساختار پروژه به طرزی ماهرانه ، المان های فرهنگی جیلین را به کار برده است. در حالیکه حفظ انرژی و حفاظت محیطی را دنبال می کند و به اصول مصرف انرژی ساخت کمتر و ساختمان پایدار پایبند است.



این پروژه در شهرک مان ژیانگ از منطقه گردشگری بین المللی حفاظتی قوها ، کوه چنگ بای جیلین در چین واقع شده است در حالی که با انشعابی معروف از رودخانه سنگهوا به سمت شمال مواجه می شود و به صورت رفت و برگشتی مناظر منحصر به فردی را در جنوب به نمایش می گذارد.

ما از هیچ تلاشی برای ایجاد یک تصویر با نشانی جدید به همراه حسی متفاوت از زمان ها و سرشار از خصوصیات فرهنگی جیلین ، مضایقه نمی کنیم. در جبهه شمالی بنا ، دیوار ، پرده ای از شیشه های تمام قد  می باشد که انرژی های درونی بنا را به وسیله استفاده کامل از تابش خورشید ذخیره می کند. بعلاوه ، منظره زیبای خارج دیوار پرده ای می تواند به صورت رفت و برگشتی به نمایش گذاشته شود.



طراحی بام ساخته شده هم ، یک نقطه برجسته می باشد. بام موج گونه بنا ، نوسان و موجهای کوه های  واقع در فاصله دور از سایت را کامل می کند.
بام سبز جدید و سازگار با محیط زیست به گونه ای مؤثر به کار رفته است همچنین در فصول مختلف مناظر متفاوتی را به خود می گیرد.
 بالکن بیرون زده در جبهه جنوبی ساختمان طرح های مرسوم و سنتی را می شکند. این بالکن مستقیما از بام امتداد می یابد که تاثیر بصری نمای خارجی ساختمان را تشدید می کند و لذتی نفسانی از تازگی و خلقت را به ما هدیه می دهد.